Zoek & Reageer

Bij Get2Gether kun je als single snel & doeltreffend op zoek naar het type dat bij jou past. Het enige wat je hoeft te doen is de test om vervolgens een gratis oproep te plaatsen.
Daarna ontvang je direct drie gratis flirties Flirtie zodat je meteen leuke contacten kunt leggen!


Vaste bezoekers
Als je al een oproep hebt geplaatst en geregistreerd bent als vaste bezoeker van Get2Gether, dan beschik je over jouw inloggegevens. Door in te loggen kom je op jouw persoonlijke pagina en kun je direct op zoek en anoniem reageren! Meer informatie over de Get2Gether mail lees je bij mail info.


Tarieven
Een oproep plaatsen is altijd gratis. Het initiatief nemen tot contact met andere singles in ons bestand kost je maar 1 flirtie. Alle volgende mails met die persoon zijn ongeacht het aantal gratis. Of je nu veel of weinig gebruik wilt maken van Get2Gether, je zult zien dat er altijd een lidmaatschap is dat bij jou past! Meer informatie over de tarieven & flirties bestellen lees je bij tarieven


Privacy
Ieders privacy is een zeer belangrijk aspect bij Get2Gether. Omdat Get2Gether een betrouwbare singlessite is en willen blijven zijn wij exta alert op fakers en personen die zich niet aan onze voorwaarden wensen te houden. Iedereen die een oproep plaatst moet daarom zijn/haar persoonsgegevens invullen. Deze zijn absoluut niet beschikbaar voor derden, maar enkel voor onze redactie. Op basis van deze gegevens kunnen wij personen bij klachten van andere gebruikers verwijderen uit ons bestand. Meer informatie lees je bij privacy en algemene voorwaarden.


Jouw reactie
Om een goede, pakkende reactie te schrijven als je jouw 'oproepje' gevonden hebt, is het handig om eerst onze e-mail tips door te lezen. Deze vind je bij singles.

www.get2gether.nl
Terug naar boven