Oproep Tips

Wat plaats je in de oproep?

Nadat je alle vaste criteria hebt aangevinkt zoals type, leeftijd, regio etcetera, is er de mogelijkheid om vrije tekst in te vullen. Wij geven je hier enkele kernwoorden die je kunt gebruiken. Voor alle items geldt: wees creatief! Dit zorgt er voor dat jouw oproep er uit springt en je sneller een reactie krijgt.


Foto

Bij Get2Gether heb je de mogelijkheid om na het plaatsen van je oproep een foto toe te voegen. Met een leuke, recente & duidelijke foto geef je de ander in elk geval een goede eerste indruk. Hoewel misschien niet altijd 'eerlijk' wordt er op oproepjes met een foto sneller gereageerd dan op oproepjes zonder foto. Doen dus!
Uiterlijk

Het is voor iedereen die de oproepjes leest prettig om een korte beschrijving van jouw uiterlijk aan te treffen. Zeker als je geen foto van jezelf bij de oproep hebt geplaatst. Denk hierbij niet te standaard door jouw exacte maten en andere kenmerken te noteren. Een omschrijving als 'slanke sportieve trendy meid' spreekt ook tot de verbeelding. Evenals 'robuuste bourgondiŽr met warme bruine ogen' iets zegt over iemands voorkomen.


Persoonlijkheid

Jouw persoonlijkheid staat centraal. Het type wat jij bent volgens de Get2Gether test zegt al veel over jouw eigenschappen. Een aanvulling op de testresultaten in jouw eigen woorden geeft een persoonlijke noot aan de oproep.


Lifestyle
Hoe omschrijf je jouw eigen stijl? Klassiek, modern, trendy, naturel, elegant of alternatief? Levensgenieter met als credo "live life to the max" of juist "doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg"? Leef jij een beetje als een Cosmo girl of voel je meer verwantschap met "eigen huis en tuin"? Je kunt er alle kanten mee op, zolang het maar bij jou past natuurlijk.


Hobby's & interesses
Waar ben jij nou helemaal weg van? Koken, reizen, muziek, je saxofoon, films, sport, of je hond misschien? Er zijn er te veel om op te noemen, maar gedeelde interesses zijn vaak een goed uitgangspunt voor een nieuw contact. Maak er geen waslijst van, maar vermeld wel welke belangrijk voor jou zijn.


Kids & Huisdieren
Op zoek naar een leuke vriendschap om samen de honden te laten rennen, of met de kids eens uitstapjes te gaan maken? Dan is het handig om dit te vermelden in je oproep. Ook voor de rubrieken reisgenoten en relaties is het goed om te vermelden hoe jouw 'huishouden' er uit ziet. Een jungletocht door Zuid-Amerika laat zich wat moeilijk verenigen met kleine kinderen.


Tips voor eerste mail of date? Je leest het bij singles.

Nu gratis inschrijven!

www.get2gether.nl
Terug naar boven