Service


Redactie Get2Gether
Heb je een vraag of wil je iets anders aan ons doorgeven, dan kun je dat doen door een berichtje te sturen naar onze redactie.


Oproep aanpassen

Jouw Get2Gether oproep kun je altijd wijzigen, verlengen of verwijderen door in te loggen met jouw inloggegevens. Op jouw persoonlijke pagina krijg je alle mogelijkheden te zien.


Password opvragen

Na jouw inschrijving en het plaatsen van de oproep ontvang je een e-mail van
Get2Gether met daarin het password dat je zelf hebt gekozen. Mocht je dit kwijtraken, klik dan hier voor password opvragen.


Veilig mailen

Bij Get2Gether mail je veilig met het interne mailsysteem dat er voor zorgt dat alle geregistreerde gebruikers met maximale privacy naar elkaar kunnen berichten. Een uitgebreide uitleg over dit mailsysteem lees je bij mail info.


Melding misbruik oproepjes

Het kan zijn dat je ondanks onze strenge controle een oproep tegenkomt die niet serieus is of misbruik gemaakt wordt van het concept van Get2Gether. Wij zouden het dan op prijs stellen als je dit aan ons door zou geven. Vermeld hierbij het oproepnummer zodat wij deze direct kunnen verwijderen: zie melding misbruik.


Public relations & reclame

Bedrijven en organisaties die wensen te adverteren op de website van Get2Gether kunnen contact opnemen met onze afdeling public relations.

Terug naar boven
www.get2gether.nl