Privacy

1. Beleid

We nemen ons privacybeleid erg serieus en willen dat iedereen zich volledig op zijn gemak en beschermd voelt bij Get2Gether. Daarom hebben we er alles aan gedaan om je identiteit en de gevoelige informatie die je ons toevertrouwt optimaal te beschermen. Vanzelfsprekend houden wij ons aan alle wettelijke bepalingen op het gebied van privacy, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens CPB. Deze zijn gedeponeerd onder nummer m1340237.

2. Inschrijfgegevens

Binnen het zoeksysteem van Get2Gether wordt alleen je roepnaam getoond, welke je zelf op kunt geven in de oproep. De overige gegevens, waaronder de volledige naam, huisadres en e-mail adres, zijn onbereikbaar voor anderen en alleen bestemd voor onze redactie.

3. Password

Elke geregistreerde bezoeker mag zelf een password opgeven, dat nodig is om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten van Get2Gether. Dit password wordt o.a. gebruikt om gebruikers de mogelijkheid te bieden hun eigen gegevens te wijzigen of te verwijderen (bijvoorbeeld de vrije tekst van hun profiel).

4. Garantie

Get2Gether geeft jou de garantie dat de persoonsgegeven nooit aan derden verstrekt zullen worden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ongewenste E-mail ontvangt of op een andere manier lastig gevallen wordt, omdat jij je hebt ingeschreven bij Get2Gether.

www.get2gether.nl