Hoe werkt de Get2Gether mail?

  • Maximale privacy bij Get2Gether mail
  • Hoe weet ik dat er een reactie voor mij is?
  • Bekijk de oproep van de mailafzender
  • Blokkeren van een e-mail adres
  • Bewaren & verwijderen van berichten
  • Melding ongewenste berichten


    Maximale privacy

    Alle geregistreerde bezoekers krijgen een eigen mailbox bij Get2Gether. Na het inloggen tref je deze aan op jouw persoonlijke pagina. In berichten die gebruikers aan elkaar versturen wordt nooit het echte e-mail adres gebruikt.

    Alleen jouw roepnaam en oproepnummer zijn zichtbaar voor de ontvanger.
    Iedereen blijft dus gegarandeerd anoniem tot je zelf besluit meer gegevens uit te wisselen.


    Hoe weet ik dat er een reactie voor mij is?


    Zodra iemand op jouw oproep heeft gereageerd komt dit bericht aan in de mailbox van jouw persoonlijke pagina. Tegelijkertijd sturen wij een berichtje naar jouw 'echte' e-mail adres zodat je weet dat er een reactie voor je is bij Get2Gether. Door in te loggen op de website kun je het bericht bekijken en hierop reageren.

    Jouw e-mail adres wordt dus alleen door onze redactie gebruikt om je te informeren dat er nieuwe berichten zijn.


    Bekijk de oproep van de mailafzender

    Als je een reactie ontvangt op jouw oproep kan het handig zijn om de oproep te bekijken van de persoon die jou heeft gemaild. De inhoud vertelt je vaak meer over die persoon dan alleen het berichtje zelf. Ook laat het je zien of iemand serieus werk heeft gemaakt van het opstellen van zijn of haar oproep. Te weinig info? Mail die persoon gerust zodat hij/zij de oproep kan uitbreiden.


    Blokkeren van een e-mail adres

    We hopen van niet, maar het kan zijn dat je na een paar mails besluit geen contact meer te willen met iemand uit het bestand. Mocht hij of zij geen gevolg geven aan jouw wens om het contact te beŽindigen, dan kun je deze persoon eenvoudig blokkeren.

    Mocht je hier in een later stadium op terug willen komen, dan is dat geen probleem. Net zo eenvoudig kun je de blokkering weer ongedaan maken. In het menu van jouw persoonlijke pagina staat bij de optie 'help' hoe je dit alles kunt doen.


    Bewaren & verwijderen van berichten
    Alle mails die je verstuurt en de reacties die je ontvangt worden bewaard voor een termijn van maximaal 30 dagen. Daarna worden deze automatisch verwijderd i.v.m. met de beschikbare ruimte. De ontvangen berichten in jouw inbox kun je altijd zelf tijdig verwijderen als deze wat te vol wordt.


    Melding ongewenst gedrag
    Wij doen er alles aan om een een up-to-date en netjes oproepbestand te handhaven. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat je een klacht hebt over een andere Get2Gether gebruiker, of dat je oproepjes tegenkomt die niet thuis horen in ons bestand. Je kunt hier direct melding van maken door te kiezen voor melding oproep. Deze optie staat ook in het menu van jouw persoonlijke pagina.

    Terug naar boven